Slaapkamer 400 2

Bed and Breakfast op het kaageiland

Onze Bed and Breakfast is gevestigd in een omgebouwde oude koeienstal naast onze boerderij op Kaageiland, op het erf van de Kaagse Boer. Midden op het pittoreske eiland, met uitzicht over de Kaag. In de directe omgeving zijn veel dingen te zien, doen en beleven.

De Bed and Breakfast is in 2016 geopend en geheel eigentijds ingericht. We hebben vijf modern ingerichte, ruime en lichte kamers varierend van xxm2 tot xxm2, waaronder één kamer geschikt voor minder validen. Elke kamer is voorzien van grote comfortabele bedden, een eigen luxe badkamer met douche en/of bad, pantry met koelkast en koffie en thee faciliteiten, WIFi en een Flatscreen TV.

Op de begane grond van het gebouw vindt u een ruime gemeenschappelijke ruimte met open haard, eettafels en een woongedeelte. Hier serveren we in de ochtend een uitgebreid luxe buffet ontbijt met vers gebakken broodjes, verse melk, boter en kaas van onze eigen koeien en eieren van onze eigen kippen. Gedurende de dag kunt u gebruik van de ruimte maken om koffie te drinken of te genieten van de rust en warmte van onze open haard. Tevens zijn er diverse activiteiten te ondernemen op en rond de boerderij.

De B&B grenst aan het doorgaande water van de Kaag wat in directe verbinding staat met diverse nabijgelegen grote steden. In de directe omgeving is het mogelijk om verschillende watersport activiteiten te ondernemen. Vanaf Kaageiland bent je binnen een half uur in Amsterdam en Den Haag en het Keukenhof bereik je binnen een kwartier.

Kamerimpressie woonkamer De Kaagse Boer

Online uw bed and breakfast bij De Kaagse Boer boeken