Slaapkamer 400 2

Kamer Kever

kever 2

Een luxe en zeer ruime tweepersoons suite met kingsize boxspring, TV, draadloos internet, pantry met koelkast, mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee ( pads en theezakjes inbegrepen ) , apart zitje, luxe badkamer met 2-persoons bubbelbad en aparte douche.

Kamer Dieperpoel

Dieperpoel 2

Ruime Tweepersoons kamer met kingsize boxspring, TV, draadloos internet, pantry met koelkast, mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee (pads en theezakjes inbegrepen), apart zitje , luxe badkamer met douche.

Kamer Zweiland

Zweiland 4

Ruime Tweepersoons kamer met bedstee, TV, draadloos internet, pantry met koelkast, mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee (pads en theezakjes inbegrepen), apart zitje, luxe badkamer met bad en aparte douche.

Kamer Eijmerspoel

Eijmerspoel 8

Tweepersoons kamer geschikt voor minder validen (rolstoelvriendelijk) Kingsize boxspring, TV, draadloos internet, pantry met koelkast, mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee (pads en theezakjes inbegrepen), apart zitje , luxe badkamer met inloopdouche.

Kamer Norremeer

Norrenmeer 4

Tweepersoons kamer met 2 eenpersoons boxsprings, TV, draadloos internet, pantry met koelkast, mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee (pads en theezakjes inbegrepen) luxe badkamer met douche.

Woonkamer De Kaagse Boer

Woonkamer 8

Onze Bed and Breakfast is gevestigd in een omgebouwde oude koeienstal naast onze boerderij op Kaageiland, op het erf van de Kaagse Boer. Midden op het pittoreske eiland, met uitzicht over de Kaag. In de directe omgeving zijn veel dingen te zien, doen en beleven.

Online uw bed and breakfast bij De Kaagse Boer boeken